Tuli tarve päästä tekemään taas jotain koirien kanssa joten lähdettiin kaverin kanssa tekemään jälkeä koirille. Jälki paikkaa on aika vaikea löytää näin pk seudulta. Varsinkin sellaista missä ei paljoa liiku ihmisiä. Löydettiin kuitenkin sopiva paikka, koska tarkoitus olikin tehdä vain lyhyt jälki. Molempien koirat on viellä aloittelioita lajissa. Tehtiin noin 50 metrin pituinen jälki johon tuli yksi kulma. Late ei ollut terässä tänään, ei oikeen tahtonut jäjellä pysyä. Kaato kuitenkin löytyi,pienen ohjauksen jälkeen. 

Illalla oli vuorossa koiran pesua. Voitte kuvitella ison saksanpaimenkoiran mikä on viimeeksi pesty kesällä järvessä. Turkin alle kun upotti sormet niin tuli sormenpäät mustaksi, yöks. Late ei niin hirveästi tykkää pesemisestä. Olin saanut pari todella hyvää tapaa miten pesetään ja kuivataan koira oikea oppisesti, olihan niitä vinkkejä pakko päästä kokeilemaan, varsinkin kun pesu oli erittäin ajankohtainen.

Shamppoon laadusta en tiedä mutta valitsin sen kaupasta tuoksun perusteella. :) Isolle koiralle tuollainen pikku pullo on aika turha, koska shamppoota menee suhteellisen paljon. Jos olisin ollut fiksu olisin laimentanut shamppoon, olisi ollut helpompi vaahdottaa koira kokonaan. Annoin shamppoon vaikuttaa hetken ennen huuhtelua.  Kuivaamiseen käytin keittiöön tarkoitettua sieniliinaa. Koirasta vedetään ylimääräinen vesi liinan avulla pois ja sitten kun koirasta ei tipu enään vettä, kuivaan pyyhkeellä. kätevää :) Sieniliinan avulla säästin melkoisen määrän pyyhkeitä. 10348518_10203853491630353_4140351579293DSC_0065.jpg